Streamlabs

Recherches associées: Avis sur Streamlabs | Offres d’emploi chez Streamlabs | Salaires chez Streamlabs | Avantages sociaux chez Streamlabs
      Entretiens chez StreamlabsEntretiens d’embauche pour Video Backend Engineer chez StreamlabsEntretien chez Streamlabs

Entretien pour Video Backend Engineer

20 mars 2021
      San Francisco, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Streamlabs (San Francisco, CA) en févr. 2021

Applied online, Process was very fast Initially phone screen Next they asked to implement simple app, which is about 200 lines, assuming you will not spend more than 8 hours They liked app i did, and setup the next interview sessions which supposed to be 5-6 people, however it was only 2, i answered most of the questions despite one, which i did not understand what they wanted from me I got rejection in 1 hour after that session, with no technical feedback, so it was total waste. I asked them about challenges they had, and they have problems to answer about it I have strong opinion about team: 1. they either not experienced or lazy and wanted to people solve simple tasks they don't want to solve (10 % chance) or 2. they don't need more stuff, because they don't have problems, however they want to show management activity about hiring talents, which can keep going forever and show that they are a best (90% chance) I would not recommend spending time on this company unless you was invited by friend internally

Implement app using gstreamer without using CLI commands