Stocktaking.ie

Recherches associées: Avis sur Stocktaking.ie | Offres d’emploi chez Stocktaking.ie | Salaires chez Stocktaking.ie | Avantages sociaux chez Stocktaking.ie
      Entretiens chez Stocktaking.ieEntretiens d’embauche pour Stocktaker chez Stocktaking.ieEntretien chez Stocktaking.ie

Entretien pour Stocktaker

8 mars 2017
      Limerick, Limerick

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Stocktaking.ie (Limerick, Limerick) en sept. 2016

Firstly, you will be invited via email or call after you must have applied, it all depends but I was invited via email and I confirmed that I will be available to take an interview at the location am addressed to Basically, they use hotels within the city as there interview centers, try and arrive on time and dress good and speak good English. If you qualify, they will take you in and give you few hours training which will take about 3hrs - 5hrs and you will be paid about 9.50 Euros as a team member per hour.

All questions are easy but the practical part of using the scanners is tricky.

Tell me about yourself?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Stocktaker chez Stocktaking.ie

Entretien pour Stocktaker

20 juill. 2020
      Dublin, Dublin

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Stocktaking.ie (Dublin, Dublin) en juill. 2018

scanning objects, brief questioning. i went into a room and practised using the scanner in front of the interviewer after introducing myself. in my experience theyre just checking to see if you have flexible availability bc when interviewed it was a 0 hour contract. Some get further training in galway

what does your weekly availability look like

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons