Spiritus Management

Recherches associées: Avis sur Spiritus Management | Offres d’emploi chez Spiritus Management | Salaires chez Spiritus Management | Avantages sociaux chez Spiritus Management
      Entretiens chez Spiritus Management Entretiens d’embauche pour Customer Service/Marketing Representative chez Spiritus Management Entretien chez Spiritus Management

Entretien pour Customer Service/Marketing Representative

4 mai 2016
      Canoga Park, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Spiritus Management (Canoga Park, CA) en mai 2016

Standard application.(1 sheet) it asks for references (3).The owner (Franchise) asks a series of questions in relation to your resume and then the position.This is a Door-to-door sales position. NO SALARY!! Performance-based VERY SMALL one-time commission. You're selling an off brand Makeup Kit to ANYONE for $20.00 and your commission is $8. You have additional accessories you can upsell for additional $$. There is a chance to build your own team after you prove yourself for several weeks with individual sales. Still NO SALARY! (MLM format)

Standard questions: Why did you apply for this position? Are you a driven individual? What is your next five-year plan? What are your weaknesses? What are your strengths?