Spinrite

Recherches associées: Avis sur Spinrite | Offres d’emploi chez Spinrite | Salaires chez Spinrite | Avantages sociaux chez Spinrite
      Entretiens chez SpinriteEntretiens d’embauche pour Ecommerce Operations Manager chez SpinriteEntretien chez Spinrite

Entretien pour Ecommerce Operations Manager

17 avr. 2021
      Charlotte, NC

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Spinrite (Charlotte, NC)

I was contacted multiple times by 2 levels at the recruiter level. They then sent my info to the company HR from company contacted me and set up 2 Microsoft team video calls 30 min ea.(2 VP's) for the same day that upcoming week. First Interviewer, a seasoned, intelligent, person started out using a lot of the allotted time talking which made me think he was not interested or maybe had another candidate. Especially since just earlier that day other interviewer cancelled. So was tough to feel they had true interest at that point.

How recently have you worked with Walmart? Excel proficiency also.