Spenmo

Recherches associées: Avis sur Spenmo | Offres d’emploi chez Spenmo | Salaires chez Spenmo | Avantages sociaux chez Spenmo
      Entretiens chez SpenmoEntretiens d’embauche pour Software Engineer, Backend chez SpenmoEntretien chez Spenmo

Entretien pour Software Engineer, Backend

30 juin 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Spenmo en juin 2022

1st was hr interview (motivation behavior question) 2nd was coding round (hackerrank) ( couldn't pass this round, there are 3 question, i couldn't finish the third question) 3rd user interview 4th engineer manager interview 5th offering

i couldn't pass the 2nd round which is coding round section couldn't find optimal solution/couldn't finish the 3rd question
      Réponse de Spenmo
      3y
      Hi, we do hope to see you applying with us again. - Spenmo Recruitment Team

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer, Backend chez Spenmo

Entretien pour Software Engineer, Backend

2 mars 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Spenmo en févr. 2022

1. Internal screening with recruiter 2. Phone screening with CTO 3. Hackerrank (leetcode easy to medium) 4. System design 5. Offer Didn't make it to System design round after fully pass the test cases in q1 and q2 but could not find optimal solution in q3.

Find X largest elements. Calculate sum of any X numbers and do some conditional checks. Longest increasing subsequence.
      Réponse de Spenmo
      3y
      Hi, we do hope you will apply for Spenmo in the future as we are constantly looking for talented individuals like yourself. We apologise for the duration it had taken you to complete your interview with us and there is no excuse on why it has taken this long. - Spenmo Recruitment Team