Shopee

Recherches associées: Avis sur Shopee | Offres d’emploi chez Shopee | Salaires chez Shopee | Avantages sociaux chez Shopee
      Entretiens chez ShopeeEntretiens d’embauche pour Operations (Logistics)Shopee Apprentice Program chez ShopeeEntretien chez Shopee

Entretien pour Operations (Logistics)Shopee Apprentice Program

4 juill. 2021
      Manille,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Shopee (Manille, )

The process involved 1 assessment (similar to the GMAT) with numerical reasoning, logical reasoning, and data sufficiency tests. Tbh I’m sure I did poorly, but I still got in. Then 1 HR interview (common behavioral questions), 1 Business Manager interview (with 2 short case interview questions). I was supposed to have a case interview, but for some reason it didn’t push through.

Why did you apply to Shopee?

Tell me a time you handled conflict?

Tell me a time you were handling a high pressure job?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations (Logistics)Shopee Apprentice Program chez Shopee

Entretien pour Operations (Logistics)Shopee Apprentice Program

12 avr. 2024
      Hô-Chi-Minh-Ville

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Shopee (Hô-Chi-Minh-Ville) en mars 2024

The interview process typically lasts around 45 minutes, with an open atmosphere with a friendly interviewer, encouraging a comfortable exchange of information and insights. At the end, you're encouraged to ask questions. Overall, it's a positive experience

Tell me about yourself What would you do to improve your skills when you get to work in Shopee