Sharp HealthCare

Recherches associées: Avis sur Sharp HealthCare | Offres d’emploi chez Sharp HealthCare | Salaires chez Sharp HealthCare | Avantages sociaux chez Sharp HealthCare
      Entretiens chez Sharp HealthCareEntretiens d’embauche pour Marketing chez Sharp HealthCareEntretien chez Sharp HealthCare

20 déc. 2017
      San Diego, CA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Marketing chez Sharp HealthCare

21 août 2025
      San Diego, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Sharp HealthCare (San Diego, CA)

Oh, what a story. Standard phone interview followed by an in-person session with two people. My interviewers were clearly unprepared as we sat in a sustained awkward silence while they silently reviewed my resume. Then one of my interviewers actually doodled on my resume. Yes, DOODLED. This interviewer also checked their phone repeatedly throughout the meeting. I never heard back from them but honestly I had no interest in pursuing it further. With blatantly rude and unprofessional behavior, it's no wonder this place has such low ratings from customers and employees alike.

How much experience do you have with *insert concept or program*?
      Réponse de Sharp HealthCare
      8y
      We are disappointed to hear of your experience during the interview process at Sharp Health Plan. We appreciate the feedback as we look to improve our processes as an organization.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Sharp HealthCare (San Diego, CA) en mars 2024

Fairly straightforward. Timely follow-ups. Clear questions. They had a very welcoming environment and did not waste time with frivolous questions. Seemed interested in getting to know their applicants and working style. Provided quick email responses regarding job posting.

What would you bring to this role?

11 déc. 2020

J'ai passé un entretien chez Sharp HealthCare

Written answer of a list of questions - then a phone interview for about 30 to 45 minutes. Very polite well done - big fan of company but the job wasn't exactly a fit would absolutely apply again for right opportunity.

Background and my experience level