Scripps Health

Recherches associées: Avis sur Scripps Health | Offres d’emploi chez Scripps Health | Salaires chez Scripps Health | Avantages sociaux chez Scripps Health
      Entretiens chez Scripps HealthEntretiens d’embauche pour RN New Grad Residency chez Scripps HealthEntretien chez Scripps Health

Entretien pour RN New Grad Residency

17 juill. 2024
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Scripps Health

it was all questions about testing your nursing knowledge. not very personal and didnt ask me much about myself at all. was very med surg based. they said they didnt have leadership opprotunities for new grads.

what would you do if your pt had chest pain

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme RN New Grad Residency chez Scripps Health

Entretien pour RN New Grad Residency

2 juin 2026

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Scripps Health en juin 2025

written application, video interview, zoom interview (asked personal questions, "why do you want to work at scripps?" and "why do you want to work on this floor?" as well as clincial "parameters for sepsis identification" "what to do with a med error.")

What are the v/s parameters for sepsis?

Entretien pour New Grad RN Residency

9 juill. 2024
      San Diego, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Scripps Health (San Diego, CA) en mai 2024

Self-Paced interview that you answer online within 72 hours. You do not answer the question to live people but the hiring department will review your answers. You are able to retake a video if needed.

Explain a time you needed to advocate for a patient.