Sasken

Recherches associées: Avis sur Sasken | Offres d’emploi chez Sasken | Salaires chez Sasken | Avantages sociaux chez Sasken
      Entretiens chez SaskenEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer (SDE) chez SaskenEntretien chez Sasken

Entretien pour Software Development Engineer (SDE)

17 déc. 2024
      Belgaum

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Sasken (Belgaum) en nov. 2023

The interview focused on file handling in C, recursion algorithms, and OOP in C++. The interviewer asked me to explain these concepts and also asked me to write simple code snippets for the above. I had not practiced OOP, so that is where I got rejected.

Recurssion Algorithm File handling in C classes and objects
      Réponse de Sasken
      1y
      Thank you for your feedback. We're glad to hear that you had a positive experience overall. We appreciate your effort during the interview and will consider your feedback to improve our process. Best of luck with your future endeavours!

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Development Engineer (SDE) chez Sasken

Entretien pour Software Development Engineer (SDE)

11 sept. 2025
      Bhopal

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 6 mois. J'ai passé un entretien chez Sasken (Bhopal) en août 2022

In my process , first i gave the CBT . The CBT contains basic questions about your B.Tech Course or we can say OS , DBMS, C/C++ programming , SQL , TOC , etc. and 2 Coding Questions based on DSA. Then the interview process contains 2 interviews 1 technical and 1 HR round In technical interview they ask basic question about subjects like tell me your last sem subject names , then if os what is paging, deadlock . In C language :- swap variable without using the 3rd variable , add without using addition operator

Add without using addition operator Swap without using 3rd variable.