Samex

Recherches associées: Avis sur Samex | Offres d’emploi chez Samex | Salaires chez Samex | Avantages sociaux chez Samex
      Entretiens chez SamexEntretiens d’embauche pour Product Manager chez SamexEntretien chez Samex

Entretien pour Product Manager

11 oct. 2021
      South Bend, IN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Samex (South Bend, IN) en oct. 2021

Complete Waste of time. First, you apply and then they ask you to complete an "evaluation". They say it's a 30 min evaluation that starts with re-typing your resume information and contact. Then watch a 22 min video and then answer multiple essay-style questions. The forms they use for these essay questions reset, break format, have multiple bugs, and work like they were coded in a JAVA applet from 1984. Is this a GeoCities web page to collect applicant resumes? I would work for any company that has this level of recruiting incompetence. Especially now as there is a labor shortage. I can see why this Fred Flintstone-inspired form page is not exactly drawing talent.

Q: Please type and re-type essay answers to a question we asked 5-7 times before giving up and writing a frustrated review on a job review site.

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons