SIIT

Recherches associées: Avis sur SIIT | Offres d’emploi chez SIIT | Salaires chez SIIT | Avantages sociaux chez SIIT
      Entretiens chez SIITEntretiens d’embauche pour Working Student chez SIITEntretien chez SIIT

Entretien pour Working Student

9 sept. 2024
      Bangkok

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez SIIT (Bangkok) en janv. 2022

Help us learn about you by submitting a complete and thoughtful application, which includes your resume. Your application and resume are way for us to initially get to know you, so it’s important to complete all relevant application questions so we have as much information about you as possible. After you confirm your application, we will review it to determine whether you meet certain required qualifications. You will receive an email invitation to complete a video interview, powered by HireVue. This is your opportunity to further bring your resume to life and showcase your experience for our recruiting team and hiring managers. The HireVue is required, and your application will not be considered for further review until you have completed your HireVue video interview. We strongly encourage that you apply and complete these required elements as soon as possible, since programs will close as positions are filled.

Introduce yourself (background, family and future plan)