SGA Security

Recherches associées: Avis sur SGA Security | Offres d’emploi chez SGA Security | Salaires chez SGA Security | Avantages sociaux chez SGA Security
      Entretiens chez SGA SecurityEntretiens d’embauche pour FP&A Manager chez SGA SecurityEntretien chez SGA Security

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons
      4.0★Rémunération et avantages
      New Anglia University
      5.0★Rémunération et avantages

Entretien pour FP&A Manager

17 mai 2026
      Kampala

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez SGA Security (Kampala) en avr. 2026

The interview was okay but they ghosted me afterwards. They did not tell me how it went even after saying that I would hear from them 1 week after the interview. The interview process also seems not clearly planned out, they advertised for the job in July/August 2025, but only did interviews early April 2026.

What are the general services offered by SGA security? What are the key performance indicators for SGA around revenue and costs? What experience do you have with month end analysis and reporting, and which key ratios would you use for SGAs case? What do you know about SGA security? Tell us about a time a decision was made based on your analysis, but it ended up not going as expected? What is your leadership style?