Robosoft Technologies

Recherches associées: Avis sur Robosoft Technologies | Offres d’emploi chez Robosoft Technologies | Salaires chez Robosoft Technologies | Avantages sociaux chez Robosoft Technologies
      Entretiens chez Robosoft TechnologiesEntretiens d’embauche pour IOS Developer chez Robosoft TechnologiesEntretien chez Robosoft Technologies

Entretien pour IOS Developer

2 avr. 2016
      Bengaluru

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Robosoft Technologies (Bengaluru) en mars 2016

2 technical rounds, followed by HR round 1st round took around an hour, concepts of C, datastructures, Objective C, swift, small programs made 2nd round around half an hour, Objective C and swift, main focus was on the concepts, MVC approach, protocols, etc HR round, basic ques, current organization, CTC, wiling to relocate, why Robosoft?

Memory management in iOS, protocols, linked list, trees?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme IOS Developer chez Robosoft Technologies

Entretien pour IOS Developer

7 déc. 2015
      Mumbai

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Robosoft Technologies (Mumbai) en févr. 2014

They took the interview in 3 round. First round was telephonic..they have asked questions related to ios and objective c basic concepts. Second round was again technical via skype. They were mainly focused in Operation Queue and memory management related questions. Also asked me to write a program to check whether a given string is IP address or not. Both the rounds went good. Lat was HR round again skype. They were not ready to pay what I have asked, after few negotiations they agreed to offer the same. Don't forget to negotiate..:)

Nsoperation queue

Memory management

WAP to check whether string IP address or not?