RedMane Technology

Recherches associées: Avis sur RedMane Technology | Offres d’emploi chez RedMane Technology | Salaires chez RedMane Technology | Avantages sociaux chez RedMane Technology
      Entretiens chez RedMane TechnologyEntretiens d’embauche pour Java Developer chez RedMane TechnologyEntretien chez RedMane Technology

Entretien pour Java Developer

28 janv. 2015

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez RedMane Technology

ask about interface, abstract class; explain three features of OOP; questions about SQL database, trigger, inner join and outer join; binary search algorithm coding. I receive a phone call interview and then 10 days later a face to face interview by developers of redmane technology

not much difficult, but regular questions about core java interview, and some SQL knowledge. if you prepare enough for the common java or sql interview, that will be helpful

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Developer chez RedMane Technology

Entretien pour Java Developer

2 mars 2016
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez RedMane Technology en nov. 2015

Disrespectful team, from top to bottom. I didn't get any updates so I had follow up more than 3 times where I was told it would take a while to schedule. Later I had an in person interview where they asked the identical questions as listed in the other reviews.