QuinStreet

Recherches associées: Avis sur QuinStreet | Offres d’emploi chez QuinStreet | Salaires chez QuinStreet | Avantages sociaux chez QuinStreet
      Entretiens chez QuinStreetEntretiens d’embauche pour Software Engineer - Java Developer chez QuinStreetEntretien chez QuinStreet

19 avr. 2021

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez QuinStreet

There were 4 rounds - 2 technical rounds then 1 MR and again 1technical round. It took around 1 week for all rounds. They ask average level questions & be prepared for scenario based questions as well.

Core Java, Spring, Hibernate, REST 1) Collections, Strings, Multithreading 2) Spring MVC, REST, JPA 3) Hibernate caching, mappings 4) REST components, methods, authentication

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer - Java Developer chez QuinStreet

18 nov. 2024
      Pune
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez QuinStreet (Pune)

HR Screening round followed by 3 Technical Rounds. Last round is with the hiring manager(Director). Overall Software development, past experience, Java, SpringBoot, Web-applications, rest-api related knowledge is tested. Prepare thoughroughly.

1. All java concepts 2. SpringBoot and RestAPI related questions 3.Medium questions on DSA

6 déc. 2020
      Sat home

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez QuinStreet (Sat home) en oct. 2020

I was contacted by recruiter via phone call. He scheduled first interview round. Topics : Java, jsp, Servlet, REST. Level was easy. Then I had second round with a senior person. He gave me some task based algorithmic questions and I dictated my approach. The interview was good and in my view it went really well. After this I absolutely had no communication with recruiter, so I started giving interviews in other companies and selected in better one.

Java Core

Data structures