Quality Companies

Recherches associées: Avis sur Quality Companies | Offres d’emploi chez Quality Companies | Salaires chez Quality Companies | Avantages sociaux chez Quality Companies
      Entretiens chez Quality CompaniesEntretiens d’embauche pour Driver Coordinator chez Quality CompaniesEntretien chez Quality Companies

Entretien pour Driver Coordinator

18 août 2016
      Indianapolis, IN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Quality Companies (Indianapolis, IN) en août 2016

I applied online. One of their HR recruiters contacted me for an interview. I attended an interview later that week. I waited in the lobby for the interviewers to bring be back. The interview style was relatively informal. They asked me how my previous experiences would tie in to this position. They also asked about my management experience and style. We had a good conversation and I felt very confident that I would attain the position.

What kind of manager do you work best with?

What is your management style?