QinetiQ

Recherches associées: Avis sur QinetiQ | Offres d’emploi chez QinetiQ | Salaires chez QinetiQ | Avantages sociaux chez QinetiQ
      Entretiens chez QinetiQEntretiens d’embauche pour Data Analyst & Big Data Engineering Graduate Programmer chez QinetiQEntretien chez QinetiQ

Entretien pour Data Analyst & Big Data Engineering Graduate Programmer

5 juill. 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez QinetiQ en avr. 2023

A teams call asking about cloud computing and motivation, knowledge about the industry. Two men in both offices talking. Ensured me that regardless of result they would provide me with feedback within the week and they pride themselves on this. However, I never heard from them after the interview. I even emailed HR asking for my feedback and got ignored then too. Don't expect feedback from them even if they offer it.

Is cloud computing good in this industry
      Réponse de QinetiQ
      2y
      Thank you for taking time out to leave this review and I'm sorry to hear that you've had a negative experience. It is QinetiQ's aim to provide every candidate who interviews with us with feedback, so I can only apologise on that you didn't receive any on this occasion. I am happy to look into this for you if you want to email me at glassdoor@qinetiq.com