QUT

Recherches associées: Avis sur QUT | Offres d’emploi chez QUT | Salaires chez QUT | Avantages sociaux chez QUT
      Entretiens chez QUTEntretiens d’embauche pour HiQ Peer Concierge chez QUTEntretien chez QUT

28 sept. 2023
      Brisbane

J'ai passé un entretien chez QUT (Brisbane)

The HIQ Peer Concierge interview process at QUT involves multiple stages, including application submission, group interviews, individual interviews, scenario assessments, and training evaluations, ensuring a well-rounded selection of candidates. Supportive, friendly

Share one interesting fact about you

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme HiQ Peer Concierge chez QUT

1 juill. 2023
      Brisbane

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez QUT (Brisbane)

Group interview where everyone had to present a scenario and provide solutions as well as their past experiences. Only one round of interviews needed for the role. The interview process was not difficult.

How do you deal with conflict and should you provide an answer to a client if you are unsure

24 déc. 2021
      Brisbane

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez QUT (Brisbane) en oct. 2021

There are two parts to the interview. The first part is to write an email letter to reply to a customer to solve a particular question. The second part is the group interview. All candidates will be separated into several groups. You will be given a topic and you need to figure out a solution in 15-20mins. After that, present your solution to interviewers.

as above as above as above