Pulumi

Recherches associées: Avis sur Pulumi | Offres d’emploi chez Pulumi | Salaires chez Pulumi | Avantages sociaux chez Pulumi
      Entretiens chez PulumiEntretiens d’embauche pour Enterprise Account Executive chez PulumiEntretien chez Pulumi

19 août 2024
      Austin, TX

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Enterprise Account Executive chez Pulumi

30 sept. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Pulumi (Austin, TX) en sept. 2023

I went through four interviews with different members of the sales organization, ending with the VP. Unfortunately, the VP's communication about his expectations for the role didn't match his feedback. My takeaway: many companies have good products, but not always good leadership.

What experience do you have managing a technical sale and outbounding?

J'ai passé un entretien chez Pulumi en sept. 2024

Only received a standardized rejection e-mail. Sales Professional Over 25 years of experience as an Account Executive (BigData, IaaS, PaaS, AWS,GCP,Azure) 15 of which in international key account management. Reading other reviews, Pulumi are just gathering resumes and don't plan to actually hire anyone i.e ''Ghost Jobs''. So it's better to keep your hands off it, applying for it is a waste of time!

What kind of challenges do I face while seeking employment on Linkedin?

5 juin 2025
      San Francisco, CA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Pulumi (San Francisco, CA) en avr. 2024

Lengthy, I think I had 5-6 intervews including a presentation where I was told I did good. Then had an interview after where I was told they liked me a lot. Then learned I did not get the job because they said I did the presentation to a Director level role not a VP. When my instructions were to choose either.

I do not recall them asking a ton of questions and my working to get them talking. They mostly asked about sales methodology.