Proven Behavior Solutions

Recherches associées: Avis sur Proven Behavior Solutions | Offres d’emploi chez Proven Behavior Solutions | Salaires chez Proven Behavior Solutions | Avantages sociaux chez Proven Behavior Solutions
      Entretiens chez Proven Behavior SolutionsEntretiens d’embauche pour Behavior Analyst chez Proven Behavior SolutionsEntretien chez Proven Behavior Solutions

Entretien pour Behavior Analyst

23 oct. 2017
      Norwell, MA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Proven Behavior Solutions (Norwell, MA) en août 2016

The interview process typically takes place across 2 face to face meetings. First with the clinical director (COO) and then with the CEO. Interview questions at the BCBA level were primarily based upon clinical competence. The clinical director asked specific questions about behavior reduction and skill acquisition strategies as well as some examples of graphs showing skill acquisition with behavior reduction.

Give an example of a behavior plan you have used to reduce challenging behavior