Profit4Cloud

Recherches associées: Avis sur Profit4Cloud | Offres d’emploi chez Profit4Cloud | Salaires chez Profit4Cloud | Avantages sociaux chez Profit4Cloud
      Entretiens chez Profit4CloudEntretiens d’embauche pour Cloud Engineer chez Profit4CloudEntretien chez Profit4Cloud

Entretien pour Cloud Engineer

7 févr. 2018
      Amsterdam

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Profit4Cloud (Amsterdam) en févr. 2018

Een dag nadat ik had gesolliciteerd werd ik gebeld door een manager. We hebben even kort gesproken over wat ik zoek en hij gaf aan wat Profit4Cloud zou kunnen bieden. Aan het eind van het gesprek hebben we een datum voor het gesprek geprikt. Deze afspraak werd daarna keurig per mail bevestigd. Al met al verliep het contact plezierig en vlot.

Het was een oriënterend gesprek. Er werd ruim stilgestaan bij mijn werkervaring en mijn wensen. Het gesprek duurde ruim een uur. Veel vragen waren gericht op wat ik belangrijk vind in mijn werk en werkzaamheden. Positief was dat ik ook de ruimte kreeg om mijn vragen te stellen.