PressReader

Recherches associées: Avis sur PressReader | Offres d’emploi chez PressReader | Salaires chez PressReader | Avantages sociaux chez PressReader
      Entretiens chez PressReaderEntretiens d’embauche pour Mobile Software Engineer chez PressReaderEntretien chez PressReader

Entretien pour Mobile Software Engineer

5 déc. 2023
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez PressReader en déc. 2023

Surprisingly difficult for an intermediate role I have been doing native mobile for nearly 10 years and been through 8 different companies in Toronto. Never expected to experience such a difficult interview in from small-medium size company located in Richmond, BC. The interview was heavily focused on the programming language's syntax, concurrency behaviours, and refactoring small bits of tricky code. No discussion of previous experience, no platform specific questions, purely a difficult test of your knowledge of the language's concurrency framework. The interviewers seem to be extremely senior in age and work experience. Their hiring expectations are misaligned with the role’s pay grade.

How to implement an Atomic property wrapper.

How to implicitly run a filter function on a variable every time after it's set.

Old legacy language syntax questions (test of your long term memory)