PredictAny

Recherches associées: Avis sur PredictAny | Offres d’emploi chez PredictAny | Salaires chez PredictAny | Avantages sociaux chez PredictAny
      Entretiens chez PredictAnyEntretiens d’embauche pour Internet Marketing chez PredictAnyEntretien chez PredictAny

Entretien pour Internet Marketing

29 mars 2014
      Pompano Beach, FL
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez PredictAny (Pompano Beach, FL) en janv. 2014

It wasn't your standard interview process. The CEO talked to me about what I can do to make him money. We talked for like 2 hours on what I can do. I showed him on my laptop my previous work, then yold him that he needed to hire me.

I didn't expect to talk about what I could do for him. Most interviews are about past experience, and he never reviewed my resume.