J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez PostNL (Hilversum) en févr. 2014
Entretien
Het ging snel en duidelijk. Ik werd terplekke aangenomen en mocht meteen beginnen. Er werd koffie aangeboden en alle papierwerk werd meteen geregeld. Alles werd duidelijk uitgelegd over wat er verwacht zou worden als je bij de post zou gaan werken
They didn’t take me because I can’t work in the weekend, then I call again and they were super rude to me, but in the first place already at the interview they said that my contract gonna already start next week
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez PostNL (Den Dungen) en mars 2024
Entretien
Ik heb online gesolliciteerd via de website van postnl
Ik had een watsapp-gesprek met Charlie (AI)
Een paar dagen later kreeg ik een telefoontje van Postnl om een offertegestprek te plannen
Vervolgens had ik een video-interview met een recruiter
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez PostNL (Alphen aan den Rijn) en févr. 2024
Entretien
via recuter, geen probleem ging makkelijk en duidelijk. prima gesprek gehad. goede ervaring. je wordt eerst via whatsapp benaderd om een gesprek in te plannen met de recuter dit ging vrij makkelijk.