PolicyBazaar

Recherches associées: Avis sur PolicyBazaar | Offres d’emploi chez PolicyBazaar | Salaires chez PolicyBazaar | Avantages sociaux chez PolicyBazaar
      Entretiens chez PolicyBazaarEntretiens d’embauche pour Sales chez PolicyBazaarEntretien chez PolicyBazaar

15 juin 2020
      New Delhi

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez PolicyBazaar (New Delhi) en janv. 2018

Sales job, Sell a pen, Weakness and strength, simple interview. Interview in English only Do prepare for sales questions being asked to you because core sales job. they will ask you to pitch a sales pitch about their company or their products and what you know about their company this is a simple interview but in some cases HR can be pushing much further for selection.

Sell me this pen

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales chez PolicyBazaar

15 sept. 2024
      Gurgaon, Uttar Pradesh
      Offre refusée

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez PolicyBazaar (Gurgaon, Uttar Pradesh) en sept. 2024

it has a good interview process but consumes a lot of time, so you should only go when you have ample amount of time. for walk in interview only, no idea about online

why did you choose sales

13 août 2020
      Gurgaon, Haryana
      Entretien difficile

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez PolicyBazaar (Gurgaon, Haryana) en août 2020

They call me after some days of applying for then process. They took a short introduction and ask some sales related questions. They were so polite while asking but want a confident answer though so it was quite a good interview.

tell me something about yourself