Peopleware

Recherches associées: Avis sur Peopleware | Offres d’emploi chez Peopleware | Salaires chez Peopleware | Avantages sociaux chez Peopleware
      Entretiens chez PeoplewareEntretiens d’embauche pour Data Scientist chez PeoplewareEntretien chez Peopleware

Entretien pour Data Scientist

15 juill. 2022
      Düsseldorf

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Peopleware (Düsseldorf) en janv. 2022

1. A video call with the recruiter. Normal HR questions. 2. A technical interview with the managers. Tell us about yourself and your experiences, including technical questions based on your experiences. 3. Trial day including technical and behavioural interviews. The most important.

Caveat: The interview questions are not difficult (see below), but if you pass these interviews and start the job your actual 6-months-long interview will begin! Questions first step: - Tell me about yourself - Describe yourself in 3 words - Standard HR questions .... Second step (know well your own projects): - Explain one of your past project - Have you worked with time series? explain... - New ideas related to time series? Trial day: - Simple univariate time series forecast coding session (EDA, outliers removal, resampling, time series modelling) - Moving motivators (watch youtube) - Explain what you did in coding session to the manager