Packt

Recherches associées: Avis sur Packt | Offres d’emploi chez Packt | Salaires chez Packt | Avantages sociaux chez Packt
      Entretiens chez PacktEntretiens d’embauche pour Content Development Editor chez PacktEntretien chez Packt

7 mai 2023
      Mumbai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Content Development Editor chez Packt

18 mars 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Packt (Mumbai) en févr. 2019

It was a fairly good process. I was first asked to write a press release for them on the basis of which I was called to face to face interview. The interview is pretty straight forward and they ask questions to better understand what kind person you are.

Where do you see yourself in 5 years? Why is this position for you?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Packt (Londres, Angleterre) en mars 2019

First round is essay round where they check you grammar and English, if you qualify this round then next is machine round where one code is given and you are supposed to show the desired output after that logical reasoning test then Error detection then HR, Line Manager, Manager. One thing I did not like is they make you wait for weeks.

Why you want to join packt?

Do you know anything about packt?

how will you rate your English out of 5?

what is your long term career goal?

18 sept. 2018
      Andheri East
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Packt (Andheri East) en sept. 2018

1st Day - A short essay of 250 words, a grammar test, test for the job title I hadn't applied for. 2nd Day- Test for the job title I applied for. 3rd Day- Interview with a hostile team lead. This could have been accomplished on day one but they chose to call you on 3 separate days.

Why is there no stability?

Describe your job description in detail.

Have you researched packt?