PTC

Recherches associées: Avis sur PTC | Offres d’emploi chez PTC | Salaires chez PTC | Avantages sociaux chez PTC
      Entretiens chez PTCEntretiens d’embauche pour Quality Assurance chez PTCEntretien chez PTC

18 sept. 2024
      Pune

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez PTC (Pune) en avr. 2024

I had applied for QA intern, the interview was fairly easy. The interviewer asked me about myself, my projects and then some basic OOPS concepts and 2 coding questions on strings in any language I preferred.

Please first tell me about yourself?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Quality Assurance chez PTC

11 nov. 2024
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez PTC (Bengaluru) en nov. 2024

I was called to the Bangalore office for the interview at 10am. They took 3-4 technical rounds for everyone. I was asked for my introduction then about my projects in detail. Then they asked me oops questions and then told to code some questions on paper.

Oops concepts. What are the 4 important concepts? Explain each

Reverse a string, swap two integers without using a third variable, count the frequency of each letter in a string.

20 juill. 2021

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez PTC

Hiring Process: · Online Assessment Test (60-90 mins) · Virtual Technical Interview · Virtual HR Interview

Quantitative Aptitude Questions. Problem on Trains, Probability, Percentage and Basic Questions of Technical depends on your choice(C,C++, Java, Sql, etc) What is singleton in java. Moderate level interview process, C++, JAVA, C, Databases-SQL,MySQl,Oracle -Inheritance, Polymorphism, Object, Class, Abstract Class, Interface, Garbage Collection, Exception handling, nested classes, list, map, linked list -Pointers, Calling by reference, Call by Value, Command line arguments - Logic puzzle and code snippets What is the command to change permission of file