Optym

Recherches associées: Avis sur Optym | Offres d’emploi chez Optym | Salaires chez Optym | Avantages sociaux chez Optym
      Entretiens chez OptymEntretiens d’embauche pour Software Developer chez OptymEntretien chez Optym

• Ă€ propos
      • RĂ©compenses

• Règles de la communautĂ©
      • ConfidentialitĂ© et choix publicitaires

Entretien pour Software Developer

25 oct. 2023
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Optym (Bengaluru) en oct. 2023

Shortlist resume followed by technical interview ..which was quite difficult and asked queries to write and explained all technical questions . Role in current company and future ideas đź’ˇ explained in detail from design development testing and production environment

About yourself and your role

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Optym

Entretien pour Software Developer

28 mai 2021
      Bengaluru

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Optym (Bengaluru)

The interview process was average they asked me technical questions related to 2d matrix, linked list and stack. They asked me in details about my company projects skill set and work experience. And asked some questions about that.

Find minimum element from a stack in a constant time .

Entretien pour Software Engineer

6 févr. 2021
      Candidat Ă  l'entretien anonyme

J'ai passé un entretien chez Optym

The interview process consists of two parts: 1. online assessment. 2. face to face interviews. The interviewer asked many questions about data structures, algorithms, and their time complexity. For example, binary tree.

data structures and their time complexity