One Housing

Recherches associées: Avis sur One Housing | Offres d’emploi chez One Housing | Salaires chez One Housing | Avantages sociaux chez One Housing
      Entretiens chez One HousingEntretiens d’embauche pour Graduate Fast-Track chez One HousingEntretien chez One Housing

Entretien pour Graduate Fast-Track

21 déc. 2015
      Camden Town, England

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez One Housing (Camden Town, England) en juill. 2015

Stage One: Submit CV and Cover Letter online. Applied via Targetjobs. Stage Two: Telephone interview with recruitment company to discuss case study that was sent via email prior to interview. Lasted about 15 minutes. Stage Three: Online Maths/English/Computer literacy tests. Stage Four: Assessment Centre - 25 candidates, completed a day of activities (presentation, role plays, group task, 'speed-dating' interviews, e-tray exercise, 1:1 interview) followed by networking.

- Do you feel our business model of using commercial profit for social investment is fair?