Oasis®

Fait partie de Paychex

Recherches associées: Avis sur Oasis® | Offres d’emploi chez Oasis® | Salaires chez Oasis® | Avantages sociaux chez Oasis®
      Entretiens chez Oasis®Entretiens d’embauche pour Payroll Specialist chez Oasis®Entretien chez Oasis®

30 sept. 2025
      San Diego, CA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Payroll Specialist chez Oasis®

15 nov. 2018
      Sarasota, FL

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Oasis® (San Diego, CA) en mars 2021

Interview was fast and straight forward. It didn’t feel like an interview. They made me feel relaxed and comfortable. You gain knowledge of payroll law, tax withholdings, deductions, garnishments, software tools, and often reporting/analytical tasks. Good place to develop technical HR/finance skills.

Describe your experience in payroll processing
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Oasis® (Sarasota, FL) en nov. 2018

Not recommended. Interviewed at Sarasota Fl office. They made me go thru multiple online assessments phone interviews with HR then 3 in person interviews Finally after jumping thru all there hoops received a job offer. After a slight negotiation was noticed job offer rescinded abruptly due to internal chaos. Hr informed me oh so sorry this has never happened all Sarasota fl positions have been canceled Complete waste of my time. Unprofessional company

numerous payroll questions had to be answered

19 oct. 2018
      Dallas, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Oasis® (Dallas, TX) en sept. 2018

Process consisted of a phone screen by the recruiter followed by an in person interview with the manager. Interview process was the standard for most companies. The interviewer was willing to interviewed as well.

They asked about previous experience? Why was I looking to leave my current position?