Numetry Technologies

Recherches associées: Avis sur Numetry Technologies | Offres d’emploi chez Numetry Technologies | Salaires chez Numetry Technologies | Avantages sociaux chez Numetry Technologies
      Entretiens chez Numetry TechnologiesEntretiens d’embauche pour Front End Developer chez Numetry TechnologiesEntretien chez Numetry Technologies

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons
      4.0★Rémunération et avantages
      New Anglia University
      5.0★Rémunération et avantages

21 janv. 2024
      Guntūr

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Front End Developer chez Numetry Technologies

6 août 2024
      Kolhāpur, Maharashtra

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Numetry Technologies (Guntūr) en nov. 2023

There is no written test for this company. They directly conduct interview for all eligible students.Two rounds of interview In first round asked about projects and internships. In second round basic technical questions asked.

What are your projects? Have you done any internships? Which programming do you like more and why? Are you comfortable with both frontend and backend? What is palindrome? What is Exception handling? String methods in javascript?

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Numetry Technologies (Kolhāpur, Maharashtra) en août 2024

HR interview of basic questions. Asked basic que of html, css, react, sql. satisfied with interview. Hoping for positive response from their side. It was on campus process. Thank you

What is Fulform of CSS

Explain about sql that you know

26 sept. 2024
      Pune

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Numetry Technologies (Pune) en août 2024

they will call you. then you have to go office location at Kalyani nagar. You have to carry your resume and necessary document. then they will take your interview. ask basic question on project and technologies you mention in your resume

Tell me about yourself? and tell me more about your project