Nucor

Recherches associées: Avis sur Nucor | Offres d’emploi chez Nucor | Salaires chez Nucor | Avantages sociaux chez Nucor
      Entretiens chez NucorEntretiens d’embauche pour Trader chez NucorEntretien chez Nucor

Entretien pour Trader

26 mai 2026
      Cincinnati, OH

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Nucor (Cincinnati, OH) en mars 2026

Phone Screen, Personality/IQ Test. Panel Interview. The process took 3 months. This is the 2nd time I have interviewed with Nucor. Recruiters have a hard time getting back to you. I have had to send reminders every 7-10 days because they would just go silent. It is hard for them to put together a panel because everyone is constantly on the road. My advice is that if you are interviewing at other places and are expecting and offer soon you NEED to tell the recruiter, or else you can expect to sit there for weeks denying job offers hoping this one works out.

They are going to ask you about Workplace Safety, why is it important to you, do you have examples?