Nium

Recherches associées: Avis sur Nium | Offres d’emploi chez Nium | Salaires chez Nium | Avantages sociaux chez Nium
      Entretiens chez NiumEntretiens d’embauche pour Senior Front End Developer chez NiumEntretien chez Nium

Entretien pour Senior Front End Developer

30 mai 2023
      Seattle, WA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Nium (Seattle, WA) en mai 2023

Typical leetcode three medium questions. I solved all of the questions in the given time with workable solutions. I also tested my code, but I still did not pass the first interview. When I sent emails for feedbacks, nobody replied to me to explain why I failed the interview.

Three leetcode medium level questions.
      Réponse de Nium
      2y
      Hello, thank you for your time to apply to join Nium. We apologise that there was a delay in receiving your feedback, and believe that our Talent Acquisition team have now been in touch. We wish you all the very best with your future career endeavours, and do hope that you'll re-apply to Nium in future, should you come across a role that you think could be suitable for your skillset.