NextGen Invent

Recherches associées: Avis sur NextGen Invent | Offres d’emploi chez NextGen Invent | Salaires chez NextGen Invent | Avantages sociaux chez NextGen Invent
      Entretiens chez NextGen InventEntretiens d’embauche pour QA Engineer (Manual Test) chez NextGen InventEntretien chez NextGen Invent

Entretien pour QA Engineer (Manual Test)

12 oct. 2023

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez NextGen Invent en sept. 2023

I get call from hr for interview process,it was 2 weeks process, there are 4 rounds , 1 hr ,2 technical, 3 managerial technical,4 CEO technical. Questions are average but when I get selected after all these rounds then I get confirmation about selection,then 5 Negotiation round was there in that they tell you that no one is fired or released because of salary in company and in that call joining date is fixed but I never received offer letter ,in return they told me that this position is on hold right now. So if you are going to hold the position then why you waste weeks of time of potential employees if you don't want to hire them..so stop giving false hopes to candidates.

Basic questions about manual testing and mobile testing