NetApp

Recherches associées: Avis sur NetApp | Offres d’emploi chez NetApp | Salaires chez NetApp | Avantages sociaux chez NetApp
      Entretiens chez NetAppEntretiens d’embauche pour IT Intern chez NetAppEntretien chez NetApp

19 déc. 2022
      Allâhâbâd

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme IT Intern chez NetApp

26 mai 2026
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez NetApp (Allâhâbâd) en oct. 2022

Interview Start with a good Introduction After this Interviewer ask some DSA Question based on the Tree then he asks my project in the project he asks some tech stack and duration of the project so this is all about my Interview Process

Implement the Queue and stack using a linked List

J'ai passé un entretien chez NetApp

The initial process is easy, but interview rounds can get difficult and intensive; they will take 2-3 rounds that last up to 2-3 hours. You will be asked questions about your tech stack, background, asked to write code, and explain concepts.

Coding questions and coursework-related questions

31 oct. 2022

J'ai passé un entretien chez NetApp

First there was a online test of 90 minutes which consists of 30-35 mcqs based on programming, operating system, DBMS, aptitude and 3 coding questions of easy to medium level. After clearing the online test, There were 3 interview rounds 1 Technical round (45 minutes) 1 Manager round (45 minutes) 1 HR round (15 minutes)

DBMS in detail Questions on projects Coding questions on array and strings

2 déc. 2022
      Allâhâbâd

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez NetApp (Allâhâbâd) en nov. 2022

In first round there are 33 mcq based on aptitude, dsa algorithm , networks etc and 2 coding questions. Round 2 : Technical round - question ask on projects , sql queries in depth , basic dsa question , basic oops ques . Round 3: manager round - Situation based question - We have to think of a solution or explain pseudo code of the give problem Round 4 : Hr round - basic Hr ques

Question is mainly based on the project. SQL queries like how to delete duplicate data from table .