NYS SBDC

Recherches associées: Avis sur NYS SBDC | Offres d’emploi chez NYS SBDC | Salaires chez NYS SBDC | Avantages sociaux chez NYS SBDC
      Entretiens chez NYS SBDCEntretiens d’embauche pour Business Advisor chez NYS SBDCEntretien chez NYS SBDC

Entretien pour Business Advisor

2 juin 2014
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez NYS SBDC

Interviewed for position at Stony Brook University SBDC. Submitted lengthy application and was invited to interview. Interviewed with 3 current business advisors there. Then was interviewed by the assistant director and at least one other Stony Brook University staff member. Offered me the position based on that series of interviews. Did not request or check references prior to extending the offer.

Have you ever counseled people in the past?