MoneySmart Group

Recherches associées: Avis sur MoneySmart Group | Offres d’emploi chez MoneySmart Group | Salaires chez MoneySmart Group | Avantages sociaux chez MoneySmart Group
      Entretiens chez MoneySmart GroupEntretiens d’embauche pour Software Developer chez MoneySmart GroupEntretien chez MoneySmart Group

Entretien pour Software Developer

13 nov. 2017
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez MoneySmart Group en juill. 2017

At first a phone call from the CTO matt. Then he sent me some open-ended question regarding software development life cycle and a quiz for personality test. After being reviewed I got a call for a simple skype coding test. After passing the test, I was called for 2 more interviews, one was to understand my personality and project experience and another one to understand my development skill.

In a team with no dedicated QA engineers, what are your views towards automated software testing? What is your approach to engaging with a legacy codebase? Walk through the process of starting a new “green fields” project, from the start.