Merchants Distributors

Recherches associées: Avis sur Merchants Distributors | Offres d’emploi chez Merchants Distributors | Salaires chez Merchants Distributors | Avantages sociaux chez Merchants Distributors
      Entretiens chez Merchants DistributorsEntretiens d’embauche pour Order Selector chez Merchants DistributorsEntretien chez Merchants Distributors

Entretien pour Order Selector

12 sept. 2016
      Hickory, NC

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Order Selector chez Merchants Distributors

Entretien pour Order Selector

25 oct. 2016
      Hickory, NC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Merchants Distributors (Hickory, NC) en sept. 2013

Basic questions, Nothing special. They will not hire felons or if you have a bad back ground. Make sure you can arrive to work and get home. Give you all the positives of the company, Then not warn you of all the truths once you start working there.

Can you speak English? Can you be here at certain times?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Merchants Distributors (Hickory, NC)

The hiring process is fairly simple, it consists of character screening, background check, and a weight lifting test. The screening process is a series of questions used to determine how you respond to team environments, how you respond to situations, etc. Background and Weight requirement test are self explanatory.

Does this seem like something you could handle?