Matrix Technologies, Inc.

Recherches associées: Avis sur Matrix Technologies, Inc. | Offres d’emploi chez Matrix Technologies, Inc. | Salaires chez Matrix Technologies, Inc. | Avantages sociaux chez Matrix Technologies, Inc.
      Entretiens chez Matrix Technologies, Inc.Entretiens d’embauche pour Automation Engineer chez Matrix Technologies, Inc.Entretien chez Matrix Technologies, Inc.

Entretien pour Automation Engineer

28 avr. 2017
      Phoneton, OH
      Offre refusée

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Matrix Technologies, Inc. (Phoneton, OH) en avr. 2017

The company does not seem legitimate. They claim they have three offices with 500 people. All reviews seem to be posted from within with perfect reviews. They seem to be a recruiting agency and not a legitimate manufacturing employer. They are good in marketing that's it. If they have 300 employees then what are they doing? Their phone number is the same as badges and buttons and misc marketing materials.

Typical recruiting agency type questions.
      Réponse de Matrix Technologies, Inc.
      6y
      Thank you for your review. It appears that we are a different Matrix Technologies, Inc. than the one you reference. We are an engineering consulting company with 35 successful years in business (we are not a recruitment company). Our headquarters is located in Maumee, OH and we do not have an office in Phoneton, OH. We do have six offices throughout the country and around 330 employees. For further detailed information regarding our organization, please see our website, http://matrixti.com/.