Lingumi

Recherches associées: Avis sur Lingumi | Offres d’emploi chez Lingumi | Salaires chez Lingumi | Avantages sociaux chez Lingumi
      Entretiens chez LingumiEntretiens d’embauche pour Mobile Applications Developer chez LingumiEntretien chez Lingumi

Entretien pour Mobile Applications Developer

19 mai 2020

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Lingumi

Total 5 rounds: 1. HR round 2. Coding challenge 3. Technical round 4. Technical round 5. Discussion with CEO and COO. Advice to those who got interview invitation: Don't waste your time in attending interview if your profile does not matches 100% with job description. My Advice to management: Please take detailed look at candidates profile before you send him 'coding test'. Lot of time and commitment is given by candidate to pass the coding test and then later company come up with decision that "candidate's profile is not relevant for job" Why you considered candidate even for coding test if his profile is not relevant? More Important than that, If you are not a technology agnostic company then you should not send coding challenges because coding challenges are used by the employers who do not judge candidates based on technology they worked. I hope it helps.

Why you want to join Lingumi?
      Réponse de Lingumi
      6y
      Thank you for your feedback! Apologies for the rejection email if we make you feel uncomfortable or unprofessional. We will discuss how we should refine our process and the ways to inform of the rejection.