Lighthouse

Recherches associées: Avis sur Lighthouse | Offres d’emploi chez Lighthouse | Salaires chez Lighthouse | Avantages sociaux chez Lighthouse
      Entretiens chez LighthouseEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez LighthouseEntretien chez Lighthouse

Entretien pour Software Engineer

8 août 2024
      Seattle, WA
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Lighthouse (Seattle, WA)

Interview covered technical and non technical concepts. Balance of personal and professional areas. I rejected the offer but good experience. Pay wasnt super competitive. Easy interview. Be yourself and come prepared to answer both types of questions.

What experience do you have with C# and define a class that represents a solar system?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Lighthouse

Entretien pour Software Engineer

20 juill. 2021

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Lighthouse

4 Interviews, 1 with Hr, 1 director, 1 manager, and one senior level employee. Technical questions varied but mostly were on OOP concepts, previous experience, and Microsoft stack related questions.

Explain a big project you worked on and how you did it technically.