Lidl

Recherches associées: Avis sur Lidl | Offres d’emploi chez Lidl | Salaires chez Lidl | Avantages sociaux chez Lidl
      Entretiens chez LidlEntretiens d’embauche pour Customer Service chez LidlEntretien chez Lidl

10 juill. 2021
      Exeter, Angleterre

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Lidl (Exeter, Angleterre) en févr. 2017

5 min talk Basic questions like: -how old are you - how fit are you eg can you lift boxes - can you work on short notice Etc Straight after, go work a pallet to see how fast you move

Can you lift? (Boxes, trays)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service chez Lidl

7 janv. 2025
      Horley, Surrey, South East England, England

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Lidl (Horley, Surrey, South East England, England) en oct. 2024

Quite straightforward and informal. Typical questions like give an example of good customer service and there’s also some scenario based questions and what would you do. It’s made very clear in the interview that they do expect you to work very hard for the money, however and that’s why the wage is more than other supermarkets. So for example, they pay one person a better wage but expect them to take up more job responsibilities and perform better. Ultimately, they just want to know you’ll give good customer service and are confident.

Describe a time you gave great customer service?

Scenario based question, and what issue you would deal with first in chronological order

Entretien pour Custom Service

17 avr. 2024

J'ai passé un entretien chez Lidl

Il mio colloquio è stato fatto insieme a molti altri candidati, classiche domande e massimo 15 minuti, piuttosto sbrigativi. Il tutto in una stanza in cui altri 4-5 candidati stavano effettuando incontri lavorativi

Perche hai scelto di lavorare con noi?

2 nov. 2023
      Horsham, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Lidl (Horsham, Angleterre)

Casual interview though made to walk through store to point out what you'd do better, dress semi formal! 30 min chat maximum. Hear back within 2 days as to whether you got the job

What did you spot as an issue in store