Lidl

Recherches associées: Avis sur Lidl | Offres d’emploi chez Lidl | Salaires chez Lidl | Avantages sociaux chez Lidl
      Entretiens chez LidlEntretiens d’embauche pour Traineeship chez LidlEntretien chez Lidl

13 août 2018
      Gand

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Lidl (Gand) en avr. 2018

Online test invullen, solliciteren met cv en motivatiebrief. Uitnodiging tot Skypegesprek en invullen intelligentietest. Tijdens het Skypegesprek werd er een praktisch probleem voorgelegd en gevraagd hoe jij dit zou oplossen.

Hoe zouden anderen je omschrijven?

Waarom pas jij binnen Lidl?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Traineeship chez Lidl

2 août 2022

J'ai passé un entretien chez Lidl en juill. 2022

Traineeship district manager Lidl Ik werd geïnterviewd door Hudson voor bovenstaande positie. Men was voornamelijk geïnteresseerd in mijn management vaardigheden. Hier werden meerdere vragen gesteld. Het interview zelf was relaxed and ging door in een ontspannen sfeer. Tot slot werd je Cv overlopen van A tot Z.

Hoe zou jij jouw management stijl omschrijven?

30 janv. 2024
      Merelbeke, Flandre Orientale

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Lidl (Merelbeke, Flandre Orientale) en mai 2022

Eerste gesprek met HR, nadien met verantwoordelijke voor de trainees. Beide gesprekken waren ter plaatse. Helaas heb ik na het laatste gesprek nooit feedback ontvangen, zelfs niet na meerdere keren de vraag te hebben gesteld.

Wat zijn uw ambities naar de toekomst?

13 févr. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Lidl en juin 2018

Eerst kennis maken en dan alle testen uitvoeren ipv eerst testen dan de ‘beste’ uitslagen kiezen. De klik is belangrijk voor Lidl. Belangrijker dan de hoogste score zoals bij vele andere traineeships.