LG CNS

Recherches associées: Avis sur LG CNS | Offres d’emploi chez LG CNS | Salaires chez LG CNS | Avantages sociaux chez LG CNS
      Entretiens chez LG CNSEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez LG CNSEntretien chez LG CNS

Entretien pour Software Engineer

6 sept. 2023
      Newark, NJ

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez LG CNS (Newark, NJ) en août 2023

Had basic, information check interview based on my CV. I might have further process and more interview, but not quite sure If I could go through further. If I make it, I will share more.

Information about myself, hat I have done.. etc based on my CV

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez LG CNS

Entretien pour Software Developer

4 sept. 2024
      Fort Lee, NJ

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 6 mois. J'ai passé un entretien chez LG CNS (Fort Lee, NJ) en juill. 2023

Similar to regular interview process, recruiter call, team manager and senior developer call, calls with client and HR call for the last but this takes forever.. You should wait about two weeks in between each round to hear the result

Would you be comfortable managing database operations, including tasks such as database administration, ETL pipeline management, and writing stored procedures?

Entretien pour Software Developer

14 nov. 2018
      Séoul

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez LG CNS (Séoul)

LG CNS has a long and intensive recruitment process. You apply online. you submit resume and answers based on questions given. Document screening takes about two weeks and then selected candidates take IQ and ITQ tests, if you pass the tests you will be given a chance to do the first interview.

Self introduction

questions based on your resume and self introduction

questions on technical backgrounds, and experiences