KittyCAD

Recherches associées: Avis sur KittyCAD | Offres d’emploi chez KittyCAD | Salaires chez KittyCAD | Avantages sociaux chez KittyCAD
      Entretiens chez KittyCADEntretiens d’embauche pour Machine Learning Engineer chez KittyCADEntretien chez KittyCAD

Entretien pour Machine Learning Engineer

29 nov. 2023
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez KittyCAD

Questionnaire with a bunch of dumb questions stopped me dead in my tracks during the beginning of the process. "Please provide an example or evidence of your exceptional ability." Not going to interview with companies that think I'm a circus monkey. Very bold to assume I have any non-proprietary evidence. No I'm not going to waste my time creating "evidence" or describing it, only for you to ask again in the in-person interviews. If companies are going to make the interview process this difficult, everyone is just going to start their own start-ups which I'm already in the process of doing haha.

Please provide 1-3 links around projects that you feel are a strong demonstration of your work as an Engineer. This can be a personal project, work assignment, etc. If this is proprietary in nature, please describe it instead

Please provide 1-3 links of written work that you feel are a strong demonstration of your work as an Engineer. This can be a blog post, technical paper, design document, presentation, block comment from one of the projects mentioned above, etc. If this is proprietary in nature, please describe it instead.

Please provide an example or evidence of your exceptional ability.

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons