Kin's Farm Market

Recherches associées: Avis sur Kin's Farm Market | Offres d’emploi chez Kin's Farm Market | Salaires chez Kin's Farm Market | Avantages sociaux chez Kin's Farm Market
      Entretiens chez Kin's Farm MarketEntretiens d’embauche pour Sales Associate chez Kin's Farm MarketEntretien chez Kin's Farm Market

29 juin 2024
      Richmond, BC

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Kin's Farm Market (Richmond, BC) en avr. 2022

They ask you common interview questions like how would you solve disputes between coworkers as well as how you've solved problems before. I found it quite easy however I cannot comment on how difficult it is considering the current job market.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Associate chez Kin's Farm Market

19 févr. 2024
      Vancouver, BC

J'ai passé un entretien chez Kin's Farm Market (Vancouver, BC)

Asked me about vegetables Produce and whatnot. Overall common questions and strength test (can you lift 50 pounds). An easy interview to ace most definitely. Just be prepared to sell yourself!

What was your biggest strength

12 mars 2023

J'ai passé un entretien chez Kin's Farm Market

Casual interview, the basic questions: why do you want to work here, what are your strengths, why should we hire you. Was a 15-30 min interview. Got a response in a few weeks afterward.

Why do you want to work here? Why should we hire you?

24 janv. 2024
      Richmond, BC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Kin's Farm Market (Richmond, BC) en mars 2023

got called in to do an interview in person. it was short smooth and mostly asked for availability. got called the next day saying I got the job and if i still wanted it