Kariyer.net

Recherches associées: Avis sur Kariyer.net | Offres d’emploi chez Kariyer.net | Salaires chez Kariyer.net | Avantages sociaux chez Kariyer.net
      Entretiens chez Kariyer.netEntretiens d’embauche pour Senior Software Developer chez Kariyer.netEntretien chez Kariyer.net

Entretien pour Senior Software Developer

2 août 2023
      İstanbul
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Kariyer.net (İstanbul) en août 2023

Applied through their website and received a 10 minutes .NET Developer Test. Sadly, few questions in .NET Developer tests are about different programming language which is Java. Since I have worked with Java before there was no issue on my side but this can be huge problem for some employees and company branding. You had one job to do! You asked Java in .NET Exam. What is going on with you? According to the community, you guys are biggest "hiring" website in Turkey and you can't even set correct exam questions for employees. Even if I marked correct answers, I withdrew my application. Not recommend at all. Always blue (website)!

Java questions in .NET exam.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Developer chez Kariyer.net

Entretien pour Sr Developer

20 janv. 2021

J'ai passé un entretien chez Kariyer.net

it was fast and easy. they called me and asked some questions. HR did not interested in me so much, I thought they won't call me. I waited them for 10 min.

what do you think about us? do you enjoy with scrum
      2 réponse(s)