KLM

Fait partie de Air France–KLM Group

Recherches associées: Avis sur KLM | Offres d’emploi chez KLM | Salaires chez KLM | Avantages sociaux chez KLM
      Entretiens chez KLMEntretiens d’embauche pour Price Manager chez KLMEntretien chez KLM

Entretien pour Price Manager

15 sept. 2022
      Amstelveen

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Price Manager chez KLM

Entretien pour Pricing Manager

13 juill. 2016
      Amstelveen

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez KLM (Amstelveen) en mai 2022

Eerste gesprek over cv, skills en het bedrijf. Prettig gesprek met HR en een manager van het team waarin je komt te werken. Hierna zou een case volgen, met daarna nog een afsluitend gesprek waarin arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Waarom kies je voor KLM

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez KLM (Amstelveen) en avr. 2014

Na online te solliciteren (CV + motivatiebrief) had ik twee gesprekken met de directors van de verschillende afdelingen, beide vergezeld door iemand van HR. Het was een heel normaal/gangbaar proces met 1 case vraag per interview en voor de rest ook veel over persoonlijkheid. Waren prettige gesprekken. Ik zou wel opletten dat je niet te snel antwoord geeft over salarisindicatie. Heb nu al in meerdere solli gesprekken (niet alleen hier) meegemaakt dat daar plots heel direct naar wordt gevraagd en als je niet oplet, zeg je iets wat je anders had voorbereid.

Hoeveel pianostemmers zijn er in Amsterdam?

Interpretatie van een booking curve