KLA

Recherches associées: Avis sur KLA | Offres d’emploi chez KLA | Salaires chez KLA | Avantages sociaux chez KLA
      Entretiens chez KLAEntretiens d’embauche pour Field Application Engineer chez KLAEntretien chez KLA

Entretien pour Field Application Engineer

7 juin 2025
      Séoul

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Field Application Engineer chez KLA

Entretien pour Field Applications Engineer

4 nov. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez KLA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez KLA (Séoul) en août 2024

Interview included four steps as below. 1. English test 2. Hiring manager with HR 3. Regional Executive 4. Head quarter Executive If you are higher level, then it will includes much more steps to check whether you are a proper person in that position.

Technical questions based on working experience and also experiences in study

1. Phone interview : check overall candidate profile 2. Remote interview with direct manager : general physics questions 3. In person interview with managers and HR : physics and problem solving question + presentation

Make a presentation to a potential customer about one innovation (topic can be anything)

Entretien pour Field Applications Engineer

9 avr. 2024
      Portland, OR

J'ai passé un entretien chez KLA (Portland, OR)

3 days inter views phone, field off ice and head quart er, heard back a bout one week they provide ac com mo da tion, very ex haust ing experience

Describe Scanning Electron Microscope (SEM)